top of page

Vibydagen 11 september 2021

Välkommen att medverka på Vibydagen med försäljning, utställning, uppvisningar eller andra evenemang! Vi hoppas att vi trots den pågående pandemin kan genomföra vår folkfest – om än lite utspridd -- och visa för varandra hur bra det är i vackra Viby och vad vi kan göra här! Visst anstränger vi oss, putsar och fejar, hissar flaggan och tar på oss festkläderna och firar vår egen nationaldag?

Även i år betonar vi av smittskyddsskäl periferin med förhoppningsvis ovanligt många öppna gårdsbutiker och lokala event. Området är Vretstorp och Östansjö med omnejd. Kanske har ni varit med tidigare och vill vara med igen? Eller så blir det premiär i år!

Försäljning och utställningar m.m. pågår under dagens gemensamma öppettid, kl 11-16.

Föreningen Vibybygden gör en folder med karta och program för Vibydagen. Den kommer dels att spridas under 14 dagar före evenemanget och dels blandas in i septembernumret av Vi i Viby, som delas ut till alla 1600 hushåll och skickas till ett antal prenumeranter. Du hittar foldern här längst ned på sidan.

Det finns ett begränsat antal bord eller stånd med tak vid Viby Församlingshem. Kontakta oss för uppgifter om pris! Annars kan man kontakta varandra och gå ihop om att finnas på någon av besökspunkterna i periferin.

För ytterligare information, vänligen kontakta Föreningen Vibybygden på foreningen.vibybygden@viby.nu eller ring ordförande på 070-766 00 46 och lämna ett meddelande med kontaktuppgifter så återkommer vi.

bottom of page